0551 963 2563
trende
trende
BİZLERE MAİL VEYA TELEFON YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.
TEL : 0551 963 25 63
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

DİKDÖRTGEN PROFİL- BURSA PROFİL®

DİKDÖRTGEN PROFİL- BURSA PROFİL®

Dikdörtgen profil, oldukça sağlam, uzun ömürlü ve kullanışlı bir demir çelik ürünü olarak çeşitli alanlarda karşımıza çıkıyor. Kare ve benzeri şekilleri de bulunan ürün, özellikle inşaat sektörünün en önemli malzemelerinden biri olarak hafızalarda yer ediniyor. 

FİYAT VE ÜRÜN BİLGİSİ İÇİN BZLERİ ARAYABİLİRSİNİZ.

Dekape edilmiş veya soğuk haddelenmiş bantlardan üretilen ve üstün üretim teknolojileri ile nihai şeklini alan dikdörtgen profil, belli standart ölçülerde üretilmekle birlikte müşteri talebine göre de şekillendirilebilir. Yani istenilen ölçülerde üretilmesi gayet mümkündür. Standart olarak 6 metrelik parçalar halinde üretilmesine karşın, siz ihtiyaç duyduğunuz ölçülerde dikdörtgen profil sipariş edebilirsiniz. 4 ile 12 metre arasında değişen ölçülerde üretim yapılması mümkündür.

Dikdörtgen profilin en önemli avantajları ise dayanıklılığı, uzun ömürlü olması ve istenilen şekilde ölçülendirilebiliyor olmasıdır. Genel olarak bu tür ürünlerde et kalınlığı 0.70 mm ile 8.00 mm arasında değişiklik göstermektedir. Kullanım alanına göre bu değere karar vermek ise çok daha doğru olacaktır. Şimdi ise gelelim dikdörtgen profilin kullanım alanlarına… Dikdörtgen profil, birbirinden farklı alanlarda tercih edilebiliyor. Bununla birlikte, en yaygın olarak tercih edildiği inşaat sektöründen ayrıca bahsetmek gerekir. En iyi biz bu konuyu ayrıca bir inceleyelim. Detaylar için okumaya devam edin…

Dikdörtgen Profilin Kullanım Alanları Nelerdir?

Dikdörtgen profilin kullanım alanları, son derece uzun bir şekilde listelenebilir. Ancak en önemli ve en yaygın kullanım alanı inşaat sektörüdür. Bugün inşa edilen neredeyse her bina, işyeri, AVM, fabrika, depo ya da benzeri yapı, mutlaka dikdörtgen profili içeriyordur. Özellikle çelik konstrüksiyon denildiğinde dikdörtgen profil akla gelir. Yüksek mukavemeti, uzun ömürlü oluşu, korozyona karşı dayanıklılığı ve sağlamlığı ile güven veriyor olması, dikdörtgen profilin en önemli kullanım alanın inşaat sektörü olmasını sağlıyor.

17 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN