0551 963 2563
trende
trende
BİZLERE MAİL VEYA TELEFON YOLU İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.
TEL : 0551 963 25 63
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

PANEL ÇİT – BURSA PROFİL®

PANEL ÇİT – BURSA PROFİL®

FİRMAMIZI ARAYARAK ÜRÜN VE FİYAT BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

Panel çitler, estetik kaygısı olan kişiler için de en çok tercih edilen üründür. İstediğiniz renk ve formda yaptırabilirsiniz. Ayrıca güvenlik önlemi almayı şart sayıyor fakat maliyetinden korkuyorsanız da panel çitler tam size göre. Diğer güvenlik önlemlerine göre çok daha düşük maliyetle tamamlanır ve aile bütçenizi yormaz.

Hangi Zeminlere Uygulanabilir?

Toprak zeminlere, çim üzerine, beton zeminler üstüne, duvarlar, kademeli duvarlar üzerine uygulanabildiğinden çok yönlü kullanım sağlamaktadır.

Panel Çitlerin Montajı Nasıl Yapılır?

Panel çitler en kolay montajı yapılan güvenlik sistemidir. Uygulanacak yerin önceden alınan ölçülerine göre hazırlanarak getirilir. Uygulama alanının çim, toprak, beton gibi zemin yapısına göre farklı şekillerde monte edilir. Yine zemine göre belirli aralıklarla paneller arasına beton direkler veya profillerle güçlendirilir. Beton zeminlere dübel ile montajı yapılır. Toprak zeminlerde çit aralıkları kısa tutularak çukur kazılır, çukura beton atılarak paneller betonun üzerine monte edilir. Paneller arası bağlantı üzerlerinde bulunan çelik vidalarla yapılır. İsteğe göre vidalar sökülebilen veya sökülemeyen vida olarak yapılabilir.

10 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN